minyak wangi JENAMA BARU

update 24.04.2013

seperti yang Mama maklumkan semalam, kini Mama senaraikan senarai perfume terkini yang akan Mama bekalkan kepada kamu si peminat perfume.
so, renung2 kan, tengok2 dulu mana yang berkenan, then bagitau kat Mama kamu nak yang mana satu, boleh Mama reserve kan.
hehe



 ini adalah standard botol perfume yang Mama bekalkan.
Perfume berbentuk pen bersaiz 13.5 cm / kandungan minima 8.5 ml.

Mudah di bawa ke mana-mana.

Perfume jenis spray inspired perfume berjenama antarabangsa.

Pelbagai jenama untuk lelaki dan wanita.

Ketahanan 6 ~ 8 jam (bergantung pada suhu badan masing2. 
Kalau Mama pakai, 1 botol boleh tahan 1 bulan lebih dengan sehari 2 kali pakai n sekali pakai 2 3 kali spray (jimat kan)

Harga RM15.00 setiap satu (exclude postage)

so, jemput jamu mata dengan senarai terkini Minyak Wangi kat bawah ni yer.


Perfume Lelaki (kod PL)


  1. Body Shop White Musk for Men 
  2. Bvlgari BLV (Hot)
  3. CK Eternity for Men 
  4. CK Free by Calvin Klein Men 
  5. CK One by Calvin Klein 
  6. D&G The One Gentlemen 
  7. Davidoff Cool Water for Men (Hot)
  8. Diesel Fuel for Life
  9. Dunhill Desire Blue (Hot)
  10. Dunhill Desire Red
  11. Ferrari Red (Hot)
  12. Giorgio Armani Aqua di Gio (Hot)
  13. Gucci Sport Homme
  14. Hugo Boss Energise 
  15. Hugo Boss Men
  16. Lacoste Style In Play
  17. Paco Rabanne One Million (Hot)
  18. Ralph Lauren Polo Black (Hot)
  19. Ralph Lauren Polo Sport (Hot)
  20. Sean John Unforgivable


PERFUME WANITA (kod PW)

  1. Body Shop Apple Blossom 
  2. Body Shop Dewberry
  3. Body Shop White Musk for Women  
  4. Britney Hidden Fantasy 
  5. Britney Midnight Fantasy (Hot)
  6. Burberrys Weekend
  7. CK Eternity for Women 
  8. Davidoff Cool Water for Women 
  9. DKNY Be Delicious (Hot)
  10. Estee Lauder Beautiful 
  11. Estee Lauder Pleasures 
  12. Hugo Boss Women
  13. L'eau D'Issey Miyake Women 
  14. Lacoste Touch of Pink 
  15. Lancome Miracle (Hot)
  16. Paco Rabanne Lady Million 
  17. Paris Hilton by Paris Hilton (Hot)
  18. Ralph Lauren Romance (Hot)
  19. Versace Bright Crystal (Hot)
  20. YSL Babydoll

tawaran terhad sempena memperkenalkan perfume baru.
order 10 botol dan ke atas (boleh campur2) akan dapat special price.
so, jom pakat dengan kawan2 untuk cukupkan 10 botol.


berminat? ingin bertanya?

SMS / BBM / WHATSAPP : 0139826069

email : houseofdiza@gmail.com 

1 comment:

parfum-ori said...

Terima kasih infonya gan.
Lumayan buat nambah wawasan.

Parfum Ori
Produk Minyak Wangi Terbaik.

----------